WONDerZORG

0478/268 145

Wondzorg - Wondzorgadvies - Palliatieve zorgen - Stomazorg

GESPECIALISEERDE THUISVERPLEGING

Ons Team

  We zijn een team van zelfstandig thuisverpleegkundigen.

Samen willen we de wondzorg verbeteren in de regio Vlaamse Ardennen/ Zuid Oost Vlaanderen / Oudenaarde . Daarnaast profileren we ons als een kwalitatief team in de thuisverpleging met specifieke opleiding voor wondzorg en stomazorg en palliatieve zorg.

ADRES : G MERCHIERSTRAAT 53        9700 OUDENAARDE

RONALD

CNOCKAERT

HOOFD VAN HET TEAM

KATRIEN

CRETEUR

TEAMLID

NADINE

DE ROUCK

TEAMLID

WIE ZIJN WE ?

  •      RONALD CNOCKAERT : Ik ben sinds 1991 actief als zelfstandig thuisverpleger. Sinds 1999 werd mijn interesse voor wondzorg getriggerd, en het is daar niet bij gebleven. In 2005 volgde ik de opleiding "referentie in de wondzorg" aan de Artevelde hogeschool te Gent. In 2012 volgde ik de opleiding post graduaat "bijzondere beroepsbekwaamheid in wondzorg en stomatherapie" aan de HUB te Brussel. Jaarlijks volg ik de nieuwigheden in de wondzorg en stomatherapie op, dit doe ik door deel te nemen aan binnen- en buitenlandse wondzorgcongressen en/of stomacongressen. Regelmatig volg ik bijscholingen, cursussen of wondsymposia voor de thuisverpleegkundigen, stomaverpleegkundigen en de wondzorgverpleegkundigen. Ik ben sinds kort bijgeschoold om de NWPT toe te passen in de thuissituatie, ik heb de opleiding bij Remedus gevolgd om TPN voeding in de thuissituatie toe te dienen.

  •      KATRIEN CRETEUR : Ik heb de opleiding "referentie verpleegkundige in stoma- fistel- en incontinentiezorg" in Erasmus hoge school te Brussel in samenwerking met VZW Vlas gevolgd, en ben met glans geslaagd. Ik ben reeds 23 jaar werkzaam in AZ Oudenaarde op de afdeling algemene chirurgie waar ik veel ervaring opgedaan heb en de functie van wondzorgverpleegkundige waarneem. Ik volg op regelmatige basis de nieuwigheden in de wondzorg van nabij op, waarbij VAC-therapie (=negatievedruk therapie) een belangrijk onderdeel is. Verder heb ik reeds 2 jaar interesse om in de thuisverpleging te werken, en heb ik dit team gekozen omdat dit team vooral gefocust is op kwaliteit, wondzorg en stomazorg.

  •      NADINE DEROUCK : Ik heb sinds 2014 de opleiding "referentievpk in de wondzorg" met succes beëindigd in Arteveldehogeschool te Gent.Ik ben reeds meer dan 10 jaat actief als thuisverpleegkundige, ik heb veel ervaring opgedaan tijdens mijn carriëre in het ziekenhuis te Oudenaarde, waar ik vele jaren als nachtverpleegkundige heb gewerkt. Momenteel ben ik fulltime zelfstandig thuisverpleegkundige en ik probeer mij te focussen op de palliatieve patiënt. Ik volg regelmatig bijkomende opleidingen over de palliatieve patiënt, waardoor ik me meer aangesproken voel en me op mijn gemak voel bij deze patiënten.